Στοιχεία Επικοινωνίας
Συνολο Αγωνων - 208

Βοηθος Προπονητη: ΝΙΚΕΣ-32 / ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ-10 / ΗΤΤΕΣ-19
Προπονητης: ΝΙΚΕΣ-86 / ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ-18 / ΗΤΤΕΣ-42

Τηλέφωνά : 6986806772
Email : pzapartidis@yahoo.com
Url : www.coachzap.gr

3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΜΑΥΡΟΙ ΑΕΤΟΙ - ΛΟΥΤΡΑ : 5 - 0 (ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ)

ΠΟΥ ΕΣΤΙΑΣΑ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ 3ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Πρίν την έναρξη του αγώνα (Κυριακή, 25/11/2007), τόνισα στην ομάδα τη μοναδική ευκαιρία που είχαμε να προσπεράσουμε όλους τους πρωτοπόρους ύστερα απο τις γκέλες που έκαναν. Ζήτησα σοβαρότητα και συνέχεια στις καλές εμφανίσεις.

Στο ημίχρονο ήμουν τρομερά εκνευρισμένος, διότι ενώ η ομάδα κέρδιζε 1 - 0, η απόδοση της συνολικά και ιδιαίτερα στον τρόπο ανάπτυξης της και τελειώματα φάσεων ήταν απαράδεκτη. Ζήτησα επιβλητικά τη σοβαρότητα και κυρίως την ομαδικότητα που μας χαρακτήριζε στα προηγούμενα παιχνίδια για να περάσουμε ενα ήρεμο πρωινό. Πρίν βγούμε έδωσα συγκεκριμένες οδηγίες σε δύο παίκτες κλειδιά για τη διευκόλυνση της κυκλοφορίας της μπάλας.

Σαν υποσημείωση θα ήθελα να επισημάνω οτι ζητάς κάτι επιβλητικά απο τους παίκτες σου οταν βλέπεις οτι είσαι καλύτερος του αντιπάλου και τον υποτιμάς ρισκάροντας το αποτέλεσμα.

ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΠΕΤΥΧΑΝ ΓΚΟΛ ΤΗΝ 3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

1) ΧΟΥΣΕΙΝ ΟΓΛΟΥ ΜΕΜΕΤ – 1 ΓΚΟΛ
2) ΟΥΣΤΑ ΜΟΥΣΤΑΦΑ ΣΕΡΤΖΑΝ – 1 ΓΚΟΛ
3) ΚΑΛΥΜΝΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ  – 1 ΓΚΟΛ
4) ΙΣΜΑΙΛ ΟΓΛΟΥ ΕΡΤΖΑΝ – 1 ΓΚΟΛ
5) ΚΕΡΙΜ ΟΓΛΟΥ ΑΛΙ – 1 ΓΚΟΛ 
6) MVP ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ : ΙΣΜΑΙΛ ΟΓΛΟΥ ΕΡΤΖΑΝ (ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΧΑΦ)

ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΓΩΝΑ 3ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΜΟΥ (ΜΑΥΡΟΙ ΑΕΤΟΙ)

Το τρίτο παιχνίδι του φετινού πρωταθλήματος συνοδέυτηκε απο άνετη νίκη και κατάκτηση της πρώτης θεσεως του βαθμολογικού πίνακα, ύστερα απο γκέλες των πρωτοπόρων. Το παιχνίδι διεξήχθη στο γηπεδό μας σ' ένα δύσκολο αγωνιστικό χώρο, αλλά με ιδανικό καιρό (ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ). Η ομάδα μου στήθηκε με το σύστημα 3 - 5 -2, σε σχηματισμό 3 - 1- 4 - 2. Η άμυνα έπαιξε με βάθος στον κεντρικό αμυντικό, με ζώνη χωρίς προσωπικά μαρκαρίσματα, μ' ένα αμυντικό χάφ μπροστά τους.

Το κέντρο έπαιζε με 4 άτομα σε ευθεία στο μέγιστο πλάτος του γηπέδου σε ζώνη προσανατολισμένη στη μπάλα. Η επίθεση έπαιξε με 1 σε πλήρες βάθος και τον αλλο περιφερειακά. Η ομάδα μου απο την αρχή ώς το τέλος του παιχνιδιού είχε τον απόλυτο έλεγχο παίζοντας περισσότερο με πάθος παρά με ορθόδοξη ανάπτυξη. Η αμυντική γραμμή ήταν σε εκπληκτική μέρα, ενώ οι παίκτες του κέντρου και της επίθεσης κυμάνθηκαν σε πολύ χαμηλά επίπεδα, πράγμα που γίνεται φανερό απο το σκορ του 1ου ημιχρόνου 1 – 0.

Ωστόσο στο 2ο ημιχρονο η κατακόρυφη αυξηση απόδοσης της κεντρικής γραμμής μετέτρεψαν το παιχνίδι σε περίπατο (ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΙ – ΣΤΥΛ – ΤΑΚΤΙΚΕΣ). Μελανό σημείο της ομάδος μου οι πολλές ευκαιρίες που δε μετατράπηκαν σε γκόλ, λόγω κακών τελικών επιλογών (δεν υπήρχε ομαδικότητα) και κακής ανάπτυξης παιχνιδιού απο το κέντρο (πάσες σε παίκτες στενά μαρκαρισμένους ή κακή κίνηση παικτών στον χώρο). Δυνατό σημείο της ομάδος εώς τώρα η γρατινένια άμυνα, που φαίνεται απο το 1 γκολ μόλις που έχει δεχθεί η ομάδα εώς τώρα (ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ), καθώς και η φυσική κατάσταση όλης της ομάδος που βρίσκεται σε αρκετά ανταγωνιστικό επίπεδο (ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ).

Μολονότι όμως η ομάδα είχε πολλούς έμπειρους παίκτες μέσα στο γήπεδο σ' αυτό τον αγώνα, τη διαφορά σ' αυτό το παιχνίδι ειδικά στο 2ο ημίχρονο την έκανε ένας νεαρός παίκτης (κεντρικό χαφ), λόγω του 2ου γκόλ που πέτυχε και ταυτόχρονα των πολλών τρεξιμάτων του είτε για να δημιουργήσει είτε για να ανακόψει επιθέσεις αντιπάλου (ΑΤΟΜΑ).

ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΓΩΝΑ 3ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ

Η αντίπαλη ομάδα στήθηκε με το σύστημα 4 - 4 - 2. Η άμυνα έπαιζε ζώνη χωρίς προσωπικά μαρκαρίσματα. Το κέντρο έπαιζε με 4 άτομα σε ευθεία σε ζώνη. Η επίθεση έπαιξε με 2 σε πλήρες βάθος. Η αντίπαλη ομάδα απο την αρχή ως το τέλος του παιχνιδιού δεν είχε συνοχή στις γραμμές της και το ποδόσφαιρο που έπαιζε ήταν καταστροφικό, δίχως δημιουργικούς προσανατολισμούς και προσπάθειες για γκόλ που φαίνεται και απο τις τελικές προσπαθειές που ήταν 2 - 3 στο σύνολο. Το 1ο ημίχρονο έληξε 1 – 0 παίζοντας κυρίως με ψηλά διωξίματα ή γεμίσματα για να κρατήσουν το σκόρ σε χαμηλό επίπεδο.

Στο 2ο ημίχρονο το σκόρ έγινε 5 - 0, λόγω του κακού παιχνιδιού που δεν είχε καθόλου στοιχεία αμυντικής ή επιθετικής τακτικής (ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΙ – ΣΤΥΛ – ΤΑΚΤΙΚΕΣ - ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ) και της φυσικής κατάστασης των παικτών που δεν ήταν σε πολύ καλό επίπεδο (ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ). Ο καλύτερος παίκτης του αντιπάλου ήταν ο κεντρικός αμυντικός, που όμως προσπάθουσε μόνος του, αφού οι υπόλοιποι είτε ήταν αδιάφοροι είτε δεν μπορούσαν να ανταπεξέλθουν (ΑΤΟΜΑ).

ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ (Γκόλ – Στιγμές της ομάδας μου και γκόλ του αντιπάλου)

- Γκόλ απο τον περιφερειακό επιθετικό στο 9', ύστερα απο ατομική προσπάθεια και άψογο πλασέ απο το ύψος του πέναλτι.

- Αναγκαστική αλλαγή του περιφερειακού επιθετικού στο 11', ύστερα απο τον τραυματισμό του στον αστράγαλο, με άλλο περιφερειακό επιθετικό.

- Γκόλ απο το κεντρικό χαφ στο 50', απο τέλεια κεφαλιά υπολογίζοντας την τροχιά της μπάλας και ύστερα απο ιδανική σέντρα του αριστερού χαφ.

- Γκόλ απο το αριστερό χαφ στο 60', ύστερα απο επέλαση στον αριστερό άξονα και άψογη εκτέλεση σούτ στο σωστό χρόνο και χώρο.

- Αλλαγή του φουνταριστού επιθετικού στο 65', λόγω κόπωσης και μέτριας αποδοσής του, με άλλον φουνταριστό επιθετικό.

- Γκολ απο τον φουνταριστό επιθετικό στο 68', ύστερα απο λάθος του αντίπαλου τερματοφύλακα.

- Αλλαγή του τερματοφύλακα στο 70', με άλλον τερματοφύλακα για απόκτηση εμπειριών λόγω του νεαρού της ηλικίας και αφού το σκόρ είχε ανοίξει.

- Γκολ απο τον περιφερειακό επιθετικό στο 75', ύστερα απο μιά φανταστική οργανωμένη αντεπίθεση με μεγάλη ακρίβεια μεταβιβάσεων που έβγαλαν τον επιθετικό τετ – α – τετ με τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Κατηγορίες
Περισσότερα
Τελευταία Νέα
News Letter
Εγγραφείτε στο News letter μας για να λαμβάνετε ενημερώσεις για τα νέα της σελίδας μας.