Στοιχεία Επικοινωνίας
Συνολο Αγωνων - 208

Βοηθος Προπονητη: ΝΙΚΕΣ-32 / ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ-10 / ΗΤΤΕΣ-19
Προπονητης: ΝΙΚΕΣ-86 / ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ-18 / ΗΤΤΕΣ-42

Τηλέφωνά : 6986806772
Email : pzapartidis@yahoo.com
Url : www.coachzap.gr

2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΠΑΛΗ – ΜΑΥΡΟΙ ΑΕΤΟΙ : 0 - 8 (ΤΡΙΤΗ ΘΕΣΗ)

ΠΟΥ ΕΣΤΙΑΣΑ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ 2ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Συγκέντρωση την προηγούμενη μέρα (Σάββατο, 17/11/2007), στην οποία ανάλυσα τα λάθη της ομάδος απο το βίντεο του προηγούμενου αγώνα, για υπενθύμιση και βελτιωση των αδυναμιών μας.

Πρίν την έναρξη του αγώνα (Κυριακή, 18/11/2007), στα αποδυτήρια ζήτησα την απαιτούμενη σοβαρότητα, την μη υποτίμηση του αντιπάλου και αν ήταν δυνατόν την επίτευξη δύο γρήγορων τερμάτων. Επίσης γνωρίζοντας οτι η δυναμική του αντιπάλου δεν είναι στο ίδιο επίπεδο με εμάς ζήτησα έντονο πρέσινγκ απο την αρχή και επιβολή του τρόπου παιχνιδιού μας.

Στο ημίχρονο έδωσα τα συγχαρητήρια μου για το σκόρ (0 – 4) και για την επίτευξη μεγάλου ποσοστού των στόχων που ζήτησα πριν την έναρξη.Κατά την έξοδο τόνισα την  σημασία του να συνεχίσουμε το παιχνίδι με τον ίδιο ζήλο.

ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΠΕΤΥΧΑΝ ΓΚΟΛ ΤΗΝ 2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

1) ΧΟΥΣΕΙΝ ΟΓΛΟΥ ΑΙΧΑΝ – 3 ΓΚΟΛ
2) ΟΥΣΤΑ ΜΟΥΣΤΑΦΑ ΣΕΡΤΖΑΝ – 2 ΓΚΟΛ
3) ΟΥΣΤΑ ΜΟΥΣΤΑΦΑ ΕΡΤΖΑΝ – 1 ΓΚΟΛ
4) ΤΣΑΚΜΑΚ ΕΡΣΕΝ – 1 ΓΚΟΛ
5) ΜΑΧΜΟΥΤ ΟΓΛΟΥ ΤΖΕΛΙΛ – 1 ΓΚΟΛ 
6) MVP ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ : ΧΟΥΣΕΙΝ ΟΓΛΟΥ ΑΙΧΑΝ (ΣΕΝΤΕΡ ΦΟΡ)

ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΓΩΝΑ 2ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΜΟΥ (ΜΑΥΡΟΙ ΑΕΤΟΙ)

Το δέυτερο παιχνίδι του φετινού πρωταθλήματος που διεξήχθη με ιδανικό καιρό, εκτός έδρας στο βρεγμένο γήπεδο των Κομάρων, συνοδέυτηκε απο ευρεία νίκη της ομάδος μου, που πρόσθεσε πολύ θετικό κλίμα για τη συνέχεια του πρωταθλήματος (ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ).

Η ομάδα μου στήθηκε με το σύστημα 3 - 5 -2, σε σχηματισμό 3 - 1- 4 - 2. Η άμυνα έπαιξε με βάθος στον κεντρικό αμυντικό, με ζώνη χωρίς προσωπικά μαρκαρίσματα, μ' ένα αμυντικό χάφ μπροστά τους. Το κέντρο έπαιζε με 4 άτομα σε ευθεία στο μέγιστο πλάτος του γηπέδου σε ζώνη προσανατολισμένη στη μπάλα.

Η επίθεση έπαιξε με 1 σε πλήρες βάθος και τον αλλο περιφερειακά. Η ομάδα μου απο την αρχή ώς το τέλος του παιχνιδιού είχε τον απόλυτο έλεγχο παίζοντας γρήγορα με χαμηλές μεταβιβάσεις παρ'όλο που ο αγωνιστικός χώρος ήταν πολύ δύσκολος λόγω της βροχής που είχε πέσει τις προηγούμενες ώρες.

Ωστόσο δεν υπήρχε επαρκή εκμετάλευση των άκρων, ούτε συχνή αλλαγή παιχνιδιού, με συνέπεια το αποτέλεσμα του 1ου ημιχρόνου να είναι 0 – 4 αντί για 0 – 7.Η ανάπτυξη ήταν ώς επι το πλείστον απο τον άξονα, όπως και στο 2ο ημίχρονο (ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΙ – ΣΤΥΛ – ΤΑΚΤΙΚΕΣ).

Καθώς λοιπόν οι παίκτες μου είχαν πολλές δυνάμεις καθ'όλη τη διάρκεια του αγώνα, αφού ο αντίπαλος δεν πίεζε σχεδόν καθόλου (ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ), το άνοιγμα του σκόρ μου έδωσε την ευκαιρία να προχωρήσω σε αλλαγές με παίκτες νεαρούς ηλικιακά για απόκτηση αγωνιστικών εμπειριών. Πάρα τάυτα όλοι κυμάνθηκαν σε πολύ υψηλά επίπεδα που επιβεβαιώνετε και απο το τελικό σκόρ 0 – 8 (ΑΤΟΜΑ).

Μου άρεσε ιδιαίτερα η μαχητικότητα για την επίτευξη τέρματος και η μή υποτίμηση του αντιπάλου μολονότι γνωρίζαμε οτι ήταν σε χαμηλότερο επίπεδο απο εμάς, όπως επίσης και η ευχάριστη διάθεση όλων απο όποιο ποστο κι αν βρισκόταν (ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ).

ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΓΩΝΑ 2ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ

Η αντίπαλη ομάδα στήθηκε με το σύστημα 4 - 4 - 2. Η άμυνα έπαιζε ζώνη χωρίς προσωπικά μαρκαρίσματα. Το κέντρο έπαιζε με 4 άτομα σε ευθεία σε ζώνη. Η επίθεση έπαιξε με 2 σε πλήρες βάθος. Η ομάδα του αντιπάλου αντιμετώπιζε πολλά προβλήματα απο την αρχή του παιχνιδιού (που δικαιολογούν και το τελικό αποτέλεσμα) για τους εξής λόγους :

(α) δεν υπήρχε η έννοια της τακτικής σε καμία στιγμή του αγώνα, το παιχνίδι τους ήταν ανοργάνωτο δεν είχε αρχή και τέλος

(β) η αμυντική γραμμή με την μεσαία και επιθετική γραμμή είχαν μεγάλες αποστάσεις με αποτέλεσμα συνήθως την κακή ανάπτυξη και πιο συχνά την ασυννενοησία των παικτών (ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΙ – ΣΤΥΛ - ΤΑΚΤΙΚΗ),

(γ) η ομάδα δεν είχε καμία ομοιογένεια, οι μισοί παίκτες ήταν πάνω απο 40 χρονών και οι άλλοι μισοί κάτω απο 17 (ΑΤΟΜΑ),

(δ) η φυσική κατάσταση των παικτών ήταν σε πολύ χαμηλό επίπεδο (ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ),

(ε) δεν υπήρχε οργάνωση, η ομάδα συγκεντρώθηκε για τον αγώνα 5' πρίν ξεκινήσει το μάτς και γενικά δεν υπήρχε ποδοσφαιρική νοοτροπία (ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ).

ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ (Γκόλ – Στιγμές της ομάδας μου και γκόλ του αντιπάλου)

- Προληπτική αλλαγή του αμυντικού χαφ, λόγω το οτι αντιμετώπιζε κάποιο μικροπρόβλημα στο πόδι στο 45', με παίκτη που παίζει αριστερό χαφ (το αριστερό χαφ του 1ου ημιχρόνου έπαιξε στο 2ο ώς αμυντικό χαφ).

- Γκόλ απο τον φουνταριστό επιθετικό στο 51', ύστερα απο εξαιρετικό σούτ στο γάμα της εστίας, έξω απο τη μεγάλη περιοχή.

- Γκόλ απο το δεξί μπάκ στο 60', ύστερα απο ωραία συνεργασία overlapping με το δεξί χαφ και ατομική προσπάθεια ξεπερνώντας τους κεντρικούς αμυντικούς.

- Γκόλ απο τον φουνταριστό επιθετικό στο 68' και 70', ύστερα απο άψογες τελικές μεταβιβάσεις του αριστερού και κεντρικού χαφ, αντίστοιχα.

- Αναγκαστική αλλαγή του δεξιού χαφ στο 60', λόγω ενοχλήσεων στο πόδι με περιφερειακό επιθετικό – (ο επιθετικος που μπήκε αλλαγή στο 45', συνέχισε το παιχνίδι ώς δεξί χαφ).

Κατηγορίες
Περισσότερα
Τελευταία Νέα
News Letter
Εγγραφείτε στο News letter μας για να λαμβάνετε ενημερώσεις για τα νέα της σελίδας μας.